Barnatorja Bujqësore & Veterinare

IMG_0820

Që nga viti 2007, Agro Group “Fauna“ ka hapur pikën shitëse me pakicë në Gjilan, si Barnatore Bujqësore – Veterinare.

Synimi jonë kryesor është shpjegimi dhe informimi profesional rreth produkteve për përdorim në Bujqësi dhe Veterinari.
Për këtë qëllim kemi angazhuar staf të kualifikuar profesional në mënyrë që klientëve tanë përveç shitjes t’u ofrojmë edhe këshilla profesionale për mënyrën dhe përdorimin  e të dy grupeve të  preparateve - Bujqësore & Veterinare. Përpjekja jonë është që të sigurojmë në një vend të gjitha prodhimet në fjalë, me llojllojshmëri sa më të madhe, me çmime konkurruese dhe me kualitet të dëshmuar.

Aktualisht, në barnatoren tonë kemi artikuj nga të gjitha produktet Bujqësore & Veterinare.  Përveç kësaj, ne vazhdojmë të punojmë në të mirën e klientëve tanë, për lehtësimin e nevojave të tyre dhe furnizimin me produkte kualitative. 

Tel: +377 / 45 305 866