Lajme

Vakcionimi i kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë.

0 Comments
1504
16 Tet 2013

Në bazë të kontratës me nr. 2012/303-553 të datës 17.10.2012 e lidhur në mes të konzerciumit AgroGroup Fauna & Bioveta a.s nga Çekia si kontraktues të Unionit Evropian në Kosovë, do të bëjmë vaksionimin e kafshëve të egra kundër Tërbimit në Kosovë.
 
Ky projekt do të realizohet në 6 faza, për tre vite, duke shpërndarë në këtë mënyrë 1.500.000 karem-vakcina kundër sëmundejs së Tërbimit nëpër të gjithë teritorin e Kosovës.

Qëllimi i projektit luftimi dhe qrrënjosja e sëmundjes së Tërbimit, sëmundje kjo nga grupa e sëmundjet Zoonoze, te transmetueshme në njerëz.

0.0
Last Modified: e martë 06 qershor 2017 01:54
Related Articles: Faza e dytë e vaksinimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë 2018 Dita botërore kundër sëmundjes së tërbimit Faza e parë e vaksinimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë 2018 Repelimi i kafshëve në zonat e rrezikuara nga rriçra Faza e tretë e vakcionimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë.

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.