Lajme

2 Tag Results for vaksinimi

Tërbimi është një prej sëmundjeve më të rrezikshme për kafshët dhe njeriun. Burimi kryesor i tërbimit janë dhelprat. Infeksioni nga kafshët e egra mund të kalojë edhe tek qentë endacakë dhe në këtë mënyrë të kalojë tek kafshët shtëpiake dhe tek njerëzit. Prandaj për ta parandaluar, që nga data 23.10.2018 nis fushata e vaksinimit kundër tërbimit. Continue reading