Lajme

Shërbime të dezinsektimit të fermave blektorale në vatrat me ethe homoraxhike

0 Comments
1431
16 Gsh 2013

Ekipet tona do të kryejnë shërbimet  e dezinsektimit të fermave blektorale në vatrat me ethe homoraxhike në territorin e Komunës së Malishevës, që do te fillojn me datën 17.08.2013.

Dezinsektimi do të bëhët me pompa motorike aerosol, ku do të vizitohen fermat në këtë komunë dhe do të kryhen shërbimet për parandalimin e sëmundjes së etheve hemorraxhike.

0.0
Last Modified: -/-
Related Articles: Të shtunën fillon faza e parë e dezinsektimit hapësinor në Gjilan Gjilani do të realizoj edhe fazën e katërt të dezinsektimit hapësinor. Shërbimet e DDD-së për sëmundjen e etheve hemorragike në komunat e rrezikuara Shërbime të dezinfektimit, deratizimi dhe dezinsektimit në Kompaninë e Ujësjellësit Rajonal SH.A - P Faza e dytë e Dezinsektimit hapsinorë të qytetit të Gjilanit Shërbimet e edukimit të fermerëve në regjionin e Gjilanit Shërbime të DDD-së për ProCredit Bank - Kosovë

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.