Lajme

Shërbime të dezinfektimit, deratizimi dhe dezinsektimit në Kompaninë e Ujësjellësit Rajonal SH.A - P

0 Comments
1910
12 Nën 2013

Në bazë te planit te punës i cila është hartuar nga ekspertët tonë, do te bëjmë ndërhyrjet e nevojshme për shërbime te dezinfektimit, deratizimit dhe dezinsektimi tnë objekte të Kompanis së Ujësjellesit Rajonal SH.A- Prishtine

0.0
Last Modified: e martë 06 qershor 2017 02:05
Related Articles: Të shtunën fillon faza e parë e dezinsektimit hapësinor në Gjilan Gjilani do të realizoj edhe fazën e katërt të dezinsektimit hapësinor. Shërbimet e DDD-së për sëmundjen e etheve hemorragike në komunat e rrezikuara Shërbime të dezinsektimit të fermave blektorale në vatrat me ethe homoraxhike Faza e dytë e Dezinsektimit hapsinorë të qytetit të Gjilanit Shërbimet e edukimit të fermerëve në regjionin e Gjilanit Shërbime të DDD-së për ProCredit Bank - Kosovë

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.