Lajme

Shërbime të DDD-së për ProCredit Bank - Kosovë

0 Comments
1681
07 Shk 2013

Duke u bazuar në planin e punës i cili është përpiluar nga ekspertet tonë të DDD-së dhe në bashkëpunim me Procredit Bank, Fauna do të kryej shërbimet e Dezinfektimit, Dezinsektimit dhe Deratizimit në bazë të standardeve përkatëse të shërbimit te DDD-së,e që kompania jonë i plotëson më së miri.

0.0
Last Modified: e martë 06 qershor 2017 01:58
Related Articles: Faza e dytë e vaksinimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë 2018 Nis kampanja për "Menaxhimin dhe kontrollin e qenve endacakë në Kosovë" 2018 Faza e parë e vaksinimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë 2018 Shërbimet e DDD-së për sëmundjen e etheve hemorragike në komunat e rrezikuara Faza e tretë e vakcionimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë. Shërbime të dezinfektimit, deratizimi dhe dezinsektimit në Kompaninë e Ujësjellësit Rajonal SH.A - P Vakcionimi i kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë. Shërbime të dezinsektimit të fermave blektorale në vatrat me ethe homoraxhike Lëshojm vërtetime për përfitime të subvencioneve për blegtorët Shërbimet e edukimit të fermerëve në regjionin e Gjilanit

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.