Lajme

Nis kampanja për "Menaxhimin dhe kontrollin e qenve endacakë në Kosovë" 2018

0 Comments
2771
30 Maj 2018

Qentë endacakë janë një problem mjaft aktual për shoqërinë sepse mund të bartin sëmundje të ndryshme dhe paraqesin rrezik për qytetarët. Mënyra më e mirë për të parandaluar këtë problem është ndalimi i riprodhimit të tyre në mënyrë kirurgjikale, identifikimi dhe vaksinimi, si dhe lëshimi përsëri në vendet ku i kemi kapur.

Ndaj ne, si institucion përkatës, dashamirë të kafshëve dhe të ndjeshëm ndaj kësaj teme, vendosëm të bëhemi pjesë e këtij projekti duke ndihmuar në përfundimin e suksesshëm të tij. Statistikat tregojnë se kjo metodë ka pasur sukses të lartë në vende të ndryshme të botës për një periudhë të caktuar kohore dhe është plotësisht në pajtueshmëri me legjislacionin në fuqi.

Ne do të kryejmë shërbimet që potencohen në kuadër të këtij projekti me punë profesionale dhe etike të bindur se kjo është zgjidhja e duhur për të gjithë qytetarët tanë.

Programi i cili do ta zgjidhë problemin e qenve endacake është një projekt që do të zgjasë deri në fund të vitit. Lusim qytetarët pët bashkëpunim.

Vemendje: Lusim qytetarët të mbajnë nën mbikqyrje qentë e tyre që i mbajnë si kafshë shoqëruese, në të kundërtën ku do që hasen në rrugë apo hapësira tjera të lirë do të trajtohen si qen endacakë. 

0.0
Last Modified: -/-
Related Articles: Faza e dytë e vaksinimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë 2018 Faza e parë e vaksinimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë 2018 Shërbimet e DDD-së për sëmundjen e etheve hemorragike në komunat e rrezikuara Lëshojm vërtetime për përfitime të subvencioneve për blegtorët Shërbime të DDD-së për ProCredit Bank - Kosovë
qent endacake

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.