Lajme

Lëshojm vërtetime për përfitime të subvencioneve për blegtorët

0 Comments
1439
16 Gsh 2013

Lidhur me subvencionet për blektor nga MBPZHR, Stacioni Veterinar Fauna në bazë të kontratës me AUVK lëshon vërtetime për fermerët e Komunës së Gjilanit, përfitues të subvencioneve nga MBPZHR.

Data e fillimit është 04.04.2014 

0.0
Last Modified: -/-
Related Articles: Nis kampanja për "Menaxhimin dhe kontrollin e qenve endacakë në Kosovë" 2018 Shërbimet e DDD-së për sëmundjen e etheve hemorragike në komunat e rrezikuara Shërbime të DDD-së për ProCredit Bank - Kosovë

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.