Lajme

Gjilani do të realizoj edhe fazën e katërt të dezinsektimit hapësinor.

0 Comments
8941
21 Gsh 2017

Të martën me datë 22.08.2017 nga ora 20:00 ekipi i AgroGroup FAUNA në bashkëpunim me Komunën e Gjilanit fillojn fazën e katërt të Dezinsektimit hapësinor të qytetit. 

Luten bletarët që gjatë netëve që bëhet spërkatja bletët ti mbajnë të mbyllura.

0.0
Last Modified: e martë 22 gusht 2017 13:48
Related Articles: Të shtunën fillon faza e parë e dezinsektimit hapësinor në Gjilan Dezinsektimi hapësinorë i qytetit të Gjilanit, faza e III-të 2017 Dezinsektimi hapësinore i qytetit të Gjilanit, faza e II-të 2017 Dezinsektimi hapësinorë i qytetit të Gjilanit, faza e parë 2017. Shërbime të dezinfektimit, deratizimi dhe dezinsektimit në Kompaninë e Ujësjellësit Rajonal SH.A - P Shërbime të dezinsektimit të fermave blektorale në vatrat me ethe homoraxhike Faza e dytë e Dezinsektimit hapsinorë të qytetit të Gjilanit Shërbimet e edukimit të fermerëve në regjionin e Gjilanit

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.