Lajme

Faza e tretë e vakcionimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë.

0 Comments
1546
04 Pri 2014

Në bazë të kontratës me nr. 2012/303-553 të datës 17.10.2012 e lidhur në mes të konzerciumit AgroGroup Fauna & Bioveta a.s nga Çekia si kontraktues të Unionit Evropian në Kosovë, do të rezlizohet vaksionimi i kafshëve të egra kundër Tërbimit në Kosovë.

Ky projekt do të realizohet në 6 faza, për tre vite, duke shpërndarë në këtë mënyrë 1.500.000 karem-vakcina kundër sëmundejs së Tërbimit nëpër të gjithë teritorin e Kosovës.

Qëllimi i projektit luftimi dhe qrrënjosja e sëmundjes së Tërbimit, sëmundje kjo nga grupa e sëmundjet Zoonoze, te transmetueshme në njerëz.

0.0
Last Modified: -/-
Related Articles: Faza e dytë e vaksinimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë 2018 Dita botërore kundër sëmundjes së tërbimit Të shtunën fillon faza e parë e dezinsektimit hapësinor në Gjilan Faza e parë e vaksinimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë 2018 Dezinsektimi hapësinorë i qytetit të Gjilanit, faza e III-të 2017 Dezinsektimi hapësinore i qytetit të Gjilanit, faza e II-të 2017 Dezinsektimi hapësinorë i qytetit të Gjilanit, faza e parë 2017. Repelimi i kafshëve në zonat e rrezikuara nga rriçra Vakcionimi i kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë. Faza e dytë e Dezinsektimit hapsinorë të qytetit të Gjilanit

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.