Lajme

Faza e dytë e Dezinsektimit hapsinorë të qytetit të Gjilanit

0 Comments
1433
12 Kor 2013

Për gjat lumit dezinsektimi bëhet me pompa dore (këbësoria), ndërsa ne rrugët e qytetit kryhet me Atomizera (me vetura).

0.0
Last Modified: -/-
Related Articles: Faza e dytë e vaksinimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë 2018 Të shtunën fillon faza e parë e dezinsektimit hapësinor në Gjilan Faza e parë e vaksinimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë 2018 Gjilani do të realizoj edhe fazën e katërt të dezinsektimit hapësinor. Dezinsektimi hapësinorë i qytetit të Gjilanit, faza e III-të 2017 Dezinsektimi hapësinore i qytetit të Gjilanit, faza e II-të 2017 Dezinsektimi hapësinorë i qytetit të Gjilanit, faza e parë 2017. Faza e tretë e vakcionimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë. Shërbime të dezinfektimit, deratizimi dhe dezinsektimit në Kompaninë e Ujësjellësit Rajonal SH.A - P Shërbime të dezinsektimit të fermave blektorale në vatrat me ethe homoraxhike

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.