Lajme

Dita botërore kundër sëmundjes së tërbimit

0 Comments
1991
26 Sht 2018

Stacioni veterinarë Fauna në Gjilan, organizon fushatë të vaksinimit kundër sëmundjes së tërbimit, dehlmetizimin si dhe paisjen me pasaportë falas.

Të gjithë ju që jeni të interesuar të përfitoni nga kjo ofertë, mund ta sillni qenin tuaj në klinikën tonë në Gjilan, Rr. Vashingtonit, nr. 65 deri në fund të vitit (31.12.2018).

Lufta kundër tërbimit nuk është luftë kundër qenit por luftë kundër sëmundjes, kjo është arsye pse është kaq e rëndësishme të reduktojmë rrezikun e sëmundjes dhe të bëjmë vaksinimin e tyre kundër kësaj sëmundje.

0.0
Last Modified: e mërkurë 26 shtator 2018 16:30
Related Articles: Faza e dytë e vaksinimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë 2018 Faza e parë e vaksinimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë 2018 Faza e tretë e vakcionimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë. Vakcionimi i kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë.
semundja terbimi vaksinimi

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.