Lajme

Dezinsektimi hapësinorë i qytetit të Gjilanit, faza e parë 2017.

0 Comments
136651
16 Qer 2017

Me datën 20.06.2017 e marte prej orës 20:00 ekipi i AgroGroup FAUNA në bashkëpunim me Komunën e Gjilanit fillojnë fazën e parë të dezinsektimit hapësinorë të qytetit.

Luten bletarët që t`i mbajnë mbyllur bletët e tyre gjatë ditëve kur kryhet spërkatja, ngase materiali i cili përdoret për t’i eliminuar insektet, është i dëmshëm për bletët

0.0
Last Modified: e hënë 19 qershor 2017 09:50
Related Articles: Faza e dytë e vaksinimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë 2018 Të shtunën fillon faza e parë e dezinsektimit hapësinor në Gjilan Faza e parë e vaksinimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë 2018 Gjilani do të realizoj edhe fazën e katërt të dezinsektimit hapësinor. Dezinsektimi hapësinorë i qytetit të Gjilanit, faza e III-të 2017 Dezinsektimi hapësinore i qytetit të Gjilanit, faza e II-të 2017 Faza e tretë e vakcionimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë. Shërbime të dezinfektimit, deratizimi dhe dezinsektimit në Kompaninë e Ujësjellësit Rajonal SH.A - P Shërbime të dezinsektimit të fermave blektorale në vatrat me ethe homoraxhike Faza e dytë e Dezinsektimit hapsinorë të qytetit të Gjilanit

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.