Lajme

Dezinsektimi hapësinore i qytetit të Gjilanit, faza e II-të 2017

0 Comments
10897
08 Kor 2017

Me datën 11.07.2017 e marte prej orës 20:00 ekipi i AgroGroup FAUNA në bashkëpunim me Komunën e Gjilanit fillojnë fazën e II-të të dezinsektimit hapësinorë të qytetit.

Luten bletarët që t`i mbajnë mbyllur bletët e tyre gjatë ditëve kur kryhet spërkatja.

0.0
Last Modified: e hënë 31 korrik 2017 15:22
Related Articles: Faza e dytë e vaksinimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë 2018 Të shtunën fillon faza e parë e dezinsektimit hapësinor në Gjilan Faza e parë e vaksinimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë 2018 Gjilani do të realizoj edhe fazën e katërt të dezinsektimit hapësinor. Dezinsektimi hapësinorë i qytetit të Gjilanit, faza e III-të 2017 Dezinsektimi hapësinorë i qytetit të Gjilanit, faza e parë 2017. Faza e tretë e vakcionimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë. Shërbime të dezinfektimit, deratizimi dhe dezinsektimit në Kompaninë e Ujësjellësit Rajonal SH.A - P Shërbime të dezinsektimit të fermave blektorale në vatrat me ethe homoraxhike Faza e dytë e Dezinsektimit hapsinorë të qytetit të Gjilanit

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.