Lajme

19 Articles Found

madmin
Faza e dytë e vaksinimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë 2018
0 Comments
Tërbimi është një prej sëmundjeve më të rrezikshme për kafshët dhe njeriun. Burimi kryesor i tërbimit janë dhelprat. Infeksioni nga kafshët e egra mund të kalojë edhe tek qentë endacakë dhe në këtë mënyrë të kalojë tek kafshët…
Gjilani do të realizoj edhe fazën e katërt të dezinsektimit hapësinor.
0 Comments
Komuna e Gjilanit, në orët e mbrëmjes së ditës së nesërme më 22.08.2017 do të nis fazën e katërt të dezinsektimit hapësinor e cila do të zgjas katër ditë me radhë për eliminimin e insekteve.
Dezinsektimi hapësinorë i qytetit të Gjilanit, faza e parë 2017.
0 Comments
Dezinsektimit hapësinorë i qytetit të Gjilanit, faza e parë 2017.
Repelimi i kafshëve në zonat e rrezikuara nga rriçra
0 Comments
Repelimi i kafshëve në zonat e rrezikuara nga rriçrat, projekt i financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, që implementohet nga AgroGroup Fauna
Shërbimet e DDD-së për sëmundjen e etheve hemorragike në komunat e rrezikuara
0 Comments
Në bazë të Kontratës me Nr. Identifikues 40800/14/041/211 dhe me Titull Shërbimet e DDD-së për sëmundjen e etheve hemoraxhike në komunat e rrezikuara të dates 18.08.2014 N.T.SH "FAUNA" kryejë procesin e Repellimit (trajtimin me repellent)…
Faza e tretë e vakcionimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë.
0 Comments
Me date 07.04.2014 fillon faza e tretë e vakcionimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit.
Shërbime të dezinfektimit, deratizimi dhe dezinsektimit në Kompaninë e Ujësjellësit Rajonal SH.A - P
0 Comments
Në bazë te kontratës me nr KURP-13-022-221 të datës 01.11.2013 te lidhur me Kompanin e Ujësjellesit Rajonal SH.A - Prishtine, Fauna do të kryej shërbime të dezinfektimit, deratizimit dhe dezinsektimit.
Vakcionimi i kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit në Kosovë.
0 Comments
Me 18.10.2013 fillon faza e dytë per vitin 2013 e vakcionimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit.